Bedrijfsprofiel

Welkom op de website van Hoek-Trans b.v. te Ee. Hoek-Trans b.v. is een modern en professioneel transportbedrijf in het noorden van Friesland. In 1974 legde J.H. van der Hoek de basis van Hoek-Trans b.v.

Hoek-Trans b.v. is ontstaan uit het transport van voornamelijk eigen handel en agf-producten, in zowel binnen- als buitenland. In de loop der jaren heeft Hoek-Trans b.v. zich ontwikkeld tot professionele dienstverlener op het gebied van nationaal en internationaal transport.

Hoek-Trans b.v. heeft de mogelijkheid een totaalconcept aan diensten aan te bieden. Deskundige medewerkers bereiden alles tot in de puntjes voor; medewerkers die het een uitdaging vinden om op de wensen van de klanten in te spelen. En natuurlijk worden de transporten uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren chauffeurs die hun vak verstaan, die weten hoe ze met uw producten om moeten gaan en deze correct en op tijd op de plaats van bestemming af kunnen leveren.

Hoek-Trans b.v. hecht grote waarde aan duidelijke afspraken en is gewend zich daaraan te houden. Doen zich onverwachte situaties voor, dan wordt er snel en doeltreffend gereageerd. Een goede bereikbaarheid is daarbij van het grootste belang.